Erondan Admin
Hozzászólások száma : 126 Join date : 2012. Feb. 04. Tartózkodási hely : Én vagyok maga a föld, és az ég. Én vagyok a világ, mit ismersz, és magad, kire ügyelsz, én vagyok a mindenség, s te egy csöpp e végtelen tenger fenekén!
Karakterlap Manna: Hihetetlenül Sok Faj: Uton
| Tárgy: Sámán Vas. Feb. 05, 2012 5:33 am | |
| A Sámánok olyan Erdei Tündék, amelyek az elemek szellemeit hívják segítségül. Egy adott elemet pedig képesek olyannyira jól kezelni, hogy akár saját testüket is képesek átalakítani azzá, persze csak magasabb szinteken. Kézzel, avagy bot segítségével hívják elő az energiát, ha támadni, vagy gyógyítani akarnak. Minden elemtől kaphatnak egy totemet, mely egy adott mágiát végezhet folyamatosan egy bizonyos időtartamig, ezzel segítve őket a harcban. Egy elemből szerezhetnek két totemet, és azok segítségével megidézhetik az elem szellemét. A választott elem hatással van a testre is. Kapcsoltauk nagyon szoros a Szellemvilággal.
Képesek:
- Természeti elemeket irányítani, választhatnak egy elemet - Gyógyítani, átkozni - Totemeket használni, azokkal idézni - Szellemeket segítségül hívni - A választott elem tulajdonságait átvenni, magasabb szinten abba beleolvadni, még magasabb szinten átalakulni az adott elemmé. (Az elemi fegyver az olyan fegyvertípust jeleni, amelyben jobban kiteljesedik az adott elem által szerzett képesség.)
Föld:
Ellenállóbb a sérülések és mérgek ellen, nagyobb a fizikai ereje
Elemi fegyver: Zúzófegyverek
Levegő:
Fürgébb, távolsági fegyverekkel jobban céloz
Elemi fegyver: Távolsági fegyverek
Víz:
Jobban tud rejtőzködni, jobban ért a főzetek készítéséhez (biztosan sikerül megcsinálni az adott főzetet).
Elemi fegyver: Tőrök, általában 2 tőr.
Tűz:
Ellenállóbb a mérgekkel szemben, a hosszabb, nagyobb fegyverekkel jobban bánik.
Elemi fegyver: Szálfegyverek
Kedvelt fegyver:
- Bot
- Az Elemi fegyver | |
|