Erondan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erondan

A világok közti háburú világa. Készen állsz, vagy elbuksz?
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kronológia

Go down 
SzerzőÜzenet
Erondan
Admin
Admin
Erondan


Hozzászólások száma : 126
Join date : 2012. Feb. 04.
Tartózkodási hely : Én vagyok maga a föld, és az ég. Én vagyok a világ, mit ismersz, és magad, kire ügyelsz, én vagyok a mindenség, s te egy csöpp e végtelen tenger fenekén!

Karakterlap
Manna: Hihetetlenül Sok
Faj: Uton

Kronológia Empty
TémanyitásTárgy: Kronológia   Kronológia I_icon_minitimeSzomb. Szept. 08, 2012 12:57 pm

Ismeretlen Időpont: Kirobban a háború ember és ork között.

0. év - Az Ember-Ork háború már elpusztított egy kontinenst a két faj területei között, mégpedig Efono-t, a Törpök Országát. A Törpök beszállnak a háborúba, így már három fél harcol, innentől számoljuk az időt, és ez a Világromboló Háború kezdete

50. év - Az Emberek felfedezik a Tündéket, akik szüntelenül Erondan gyógyításán munkálkodnak. Szövetséget ígérnek, ám a Tündék, ismerve az Emberek tetteit, inkább visszautasítják az ígéretet.

150. év - Daemonica-ban a harcok már odáig fajultak, hogy a démonok lehasítják országukat a világról, és a világok közti térben siklanak a Kapuőr óvó szeme alatt.

200. év - Az Emberek csellel ráveszik a Törpöket hogy mészároljanak le egy Tünde várost, és a Tündék egy része sereget formál, és megindul a Törpök ellen - A Világromboló Háború vége, Az Ötvenéves Háború kezdete.

250. év - Mivel nincs elég tünde aki Erondan sebeit gyógyíthatná, Erondan darabjaira hullik, néhány része megsemmisül, néhány az éter messzi pontjaiba, új világok felé távozik, az addigra teljesen különvált Fénytündék létrehozzák a Fény Földjét, az Erdei Elfek a herceget feláldozva megalkotják Phenar kontinensét, mely így az üres éterben lebeg. Hozzá társul a Négy Elem Földje is, valamint a Fény Földje, melyek körülveszik a kontinenst.

300. év - A Démonok országa Phenar felé sodródik, és egyesül a kontinenssel, így kialakul a kontinens mai képe. A Tündék mindkét alfaja összebarátkozik velük, az Ork fajjal egyetemben. Így létrejön az Éteri Szövetség, melybe az Emberek és a Törpök nem tartoznak bele, mivel ők megformálták az Acél Szövetségét, és bezárkóztak az északi területekre.

350. év - Az Acél és az Éter Szövetsége közti ellentét egyre inkább kiéleződik, kialakul a Black Moon csoport is, amely tömegével irtja a Démonokat, akik válaszul hasonló mészárlást végeznek az embereknél. Kitör az Acél és Éter Háborúja értelemszerűen a két szövetség között, amely azonban...

351. év - ...hamar véget ér, mivel felbukkan Daemonica addigra már elpusztult világát uraló Káosztűz Arnaret, aki az ottmaradtak között szított háborút, és kiirtatta őket egymással, és a holttestekből félig elementál, félig élőholt Lacnoreteket (jel.: Tűzhalál) készített, akik különböző képességekkel lettek megáldva, le akarja mészárolni Erondan lakóit. Kitör a Lacnoretek Háborúja.

400. év (napjainkban) - A Lacnoreteket mindeddig az összefogó Acél és Éter Szövetsége képes visszaverni, azonban Arnaret az erondaniak képmására formált Lacnoret ügynököket küld hogy összeugrassza a két frakciót. Vajon sikerül neki?
Vissza az elejére Go down
https://erondan.hungarianforum.net
 
Kronológia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Erondan :: Szabályok, Információk :: Történet-
Ugrás: